flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

урочиста церемонія підняття Державного прапора України

23 серпня 2023, 17:25
Державний прапор. Символ нашої української ідентичності. Уособлення незламності, хоробрості та доблесті народу, який бореться за волю та свободу. Під синьо-жовтим стягом наші воїни сьогодні – у важких боях проти російських загарбників.
З нагоди державного свята 23 серпня 2023 року на Соборно-Миколаївській площі селища Березнегуватого відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України.
Шановних земляків з урочистою подією привітали селищний голова та начальник третього відділу Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Почесне право на підняття Державного прапору України надано учасникам бойових дій, які приймали участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей та на даний час захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України у зв»язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.
Судді та працівника апарату Березнегуватського районного суду Миколаївської області разом з жителями селища вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність України: всіх, хто воював, всіх військових, цивільних та дітей, всіх, хто загинув в боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу російських військ на українські міста і села.

Цей день є символом нашої вільної і незалежної країни, символом боротьби і стійкості нашого народу. Незважаючи на всі випробування, через які нам доводиться проходити, наш прапор завжди майорить високо в небі, символізуючи нашу силу і волю до життя.

Слава Україні!!!